MI&TI
0

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi cookie kezelésünket!

Üdvözlünk a Mi & Ti pizzéria világában!

családi

hagyomány

Mindig is szerettem az olasz vendéglátást. Kicsi koromtól kezdve szerencsés voltam, hogy sokat utaztunk a családommal Olaszországba, ahol sikerült az olasz gasztronómiával találkoznom. Maga az olasz konyha egyszerű, de mégis ízletes, a tányéron megjelenik az étel szeretete. Az olasz vendéglátásban nagyon fontos a család, ezt az érzést szeretnénk mi is átadni a pizzériánkban. A pizza hazájában sikerült több vendéglátó helyen dolgoznom, ahol az olasz konyha rejtelmeibe bepillantást nyertem. Mikor hazajöttem a férjemmel eldöntöttük, hogy belevágunk ebbe a nagy projektbe, amiben a családom is támogatott.

szeretni csak azt lehet

amit ismerünk

Szerettünk volna egy olyan helyet, ahová az emberek szívesen betérnek, ahol finom ételeket és italokat fogyaszthatnak. Számunkra az a legfontosabb, hogy minőségi olasz alapanyagból finom ételeket készítsünk, melyekkel el tudjuk nyerni vendégeink bizalmát, elégedettségét, így reméljük, hogy újra visszatérnek majd hozzánk.
A Mi&Ti Pizzériában egy igazi olasz, mediterrán hangulatot szeretnénk megidézni. A régióban egyedülálló, olasz kemencénkkel és séfjeink kiváló szakértelmével gondoskodunk az autentikus olasz ízekről, a mennyei ételekről! Számunkra nincs fontosabb, mint a minőség és a vendégek elégedettsége!

hegedűs András a séfünk

így írt az ételekről

Milyen az eredeti Olasz pizza?
Készítése nagy szakértelmet követel, amit csak kimondottan magas fehérjetartalmú búzalisztből készítünk. Nélkülözhetetlen hozzá a jó minőségű extra szűz olívaolaj is, és a hosszan tartó kelesztés, ami legalább 48 óra. Ha a pizza tésztánk megkelt hozzákezdhetünk az elkészítéshez. A tésztát mindig kézzel nyújtjuk szép vékonyra egyenletesen. Mikor kinyújtottuk a pizzát, rátesszük a paradicsom szószt és a mozzarellát, mi a Szarvasi Mozzarellát használjuk. És ne feledkezzünk meg a feltétekről sem, a kiváló minőségű sonkák, szalámik, sajtkülönlegességek, friss zöldfűszerek. Ezek mind kellenek a jó pizzához! És akkor jöhet a sütés! Az eredeti pizzák kemencében, kövön sülnek magas hőfokon nagyon rövid ideig. Ettől lesz igazán kívül roppanós belül pedig puha a pizza!

Köszönjük, hogy a Mi&Ti Pizzériát választották!
Jó étvágyat és kellemes időtöltést kívánunk!

MI&TI Logó

5540 Szarvas, Kossuth Lajos utca 34.

rólunk mondták

A rendelés gördülékeny, hatékony, nagyon gyorsan megjött. A pizza tökéletes volt, le a kalappal! Maradjatok ilyenek, gratulálok.
Tóth Gábor
2020.11.15.
Igazi pizza. Pénteken is, szombaton is rendeltünk. Igazi olasz pizza. Nem több, nem kevesebb. Kell ennél jobb?! (Szerintem nem!)
Csatai Lestyán Zita
2020.11.15.